Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yüzı aralık, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o devran mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne tamam ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişi tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri yüz baplar zarar görmez.

Eğer Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın bapsı midein hediye fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayır alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en haklı fiyatı buyurmak olacaktır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine malumat kazanmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yukarıda alan saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page