Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın yahut ivedili tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın kullanım derslikı kabil faktörler tesirli olmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda Yangın Merdiveni Kapısı bitirilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma vadiından fayda yapmak amacı ile yapılan, en zait 100 kişi kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan nüshasına bağlamlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma Yangın Çıkış Kapısı üzere faktörlere destelı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yangın kapısı yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page